Austria

Vraja iernii in inima Austriei

Case taranesti pudrate cu zapada fina, partii perfecte si mult soare stralucitor – in curand incepe sezonul de schi si Austria  va fi iarasi invadata de turisti .

Un tinut familiar si prietenos in jurul regiunii Gosau, cobarari palpitante in Romsau si mult romantism pe zapada – in regiunea Dachstein din mijlocul Austriei se gaseste un taram fermecat de zapada.

Austria

Austria

Ramsau este situat pe un platou inalt ( 1100-1300m) situat in partea sudica a Dachestein-ului , ceea ce face ca satul cu cei 2700 de locuitori sa se bucure din plin de lumina soarelui, de aerul de munte si de o priveliste minunata spre inaltimile varfului Dachstein .

Austria

Austria

Romantismul iernii promite plimbari placute , prelungite , prin orasul inzepezit Hallstatt de la lacul Hallstatter ( in est ) si prin valea Echern. Bucatariile restaurantelor sunt renumite pentru meniuri si va ofera ocazia de a savura un sfarsit , perfect de zi , dupa plimbari , sport, multa zapada si distractie.

Regiunea Lungau poate fi si ea paradisul pe care il cautati. Mai multe orase de munte ii primesc pe turisti intr-un decor de poveste. La St. Michael, Mauterndorf, Mariapfarr and Tamsweg veti gasi cazare la preturi decente si partii de schi in apropiere. In regiune veti descoperi si multe pensiuni eco, cu mancare traditionala si prietenoase cu mediul inconjurator, pentru ca energia este produsa prin sisteme ecologice. Pentru cativa euro pe zi puteti gasi in Mariapfarr si Tamsweg gradinite si crese de vacanta, unde cineva se va ocupa de prichindei cat timp parintii sunt pe partie.

Cu schi-pass-ul sau cu autobuzele speciale puteti trece de la o partie la alta si dintr-o statiune in alta pentru a va bucura din plin de cei 300 de km de pante mai line sau mai abrupte. In zona veti gasi si scoli de schi pentru cei mici, iar cand ati obosit va puteti plimba cu sania trasa de cai.

Austria

Austria

Statiunile au fiecare, propriile sarbatori locale , de care vizitatorii se pot bucura , in perioada activa a iernii.

Statiunile au fiecare, propriile sarbatori locale , de care vizitatorii se pot bucura , in perioada activa a iernii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *